Backman-Trummer Group

Rauanheimo

Rauanheimos gedigna kunskaper om lastning och transport baserar sig på 130 års erfarenhet. Vårt nätverk innefattar olika kommersiella och industriella kunder, samt ett omfattande inhemskt och utländskt samarbete. Därför kan vi erbjuda heltäckande, konkurrenskraftiga och individuella tjänster av vilka ni som kund får unika mervärden för er logistikkedja.

Rauanheimo är en effektiv  länk mellan sjö-  och marktransport: vi erbjuder en effektiv länk mellan hamnen och produktionsanläggningen och, om nödvändigt, transporter till dörr var som helst i världen.


Bisnode

Nyheter

04.03.2016 Arbetsplatsannons

Vi söker en beslutsam och erfaren Regional direktör

Läs mera

04.03.2016 Arbetsplatsannons

Vi söker en Fartygsmäklare till vårt team på skeppningsavdelningen

Läs mera

29.02.2016 Oy M. Rauanheimo Ab utvidgar sin verksamhet till Nordsjö hamn i Helsingfors

Oy M. Rauanheimo Ab och VR Transpoint har undertecknat ett avtal gällande en logistisk helhetslösning för exporten av cellulosaprodukter där VR Transpoint ansvarar för järnvägsleveranserna till hamnen och Oy M. Rauanheimo Ab för hamnverksamheten.

Läs mera

27.05.2015 Oy M. Rauanheimo Ab och Karleby hamn publicerar gemensam historik

Oy M. Rauanheimo Ab, som firade sitt 130-årsjubileum 2014, har tillsammans med Karleby hamn, som fyller 190 år 2015, gett ut en historik över Yxpila hamns och de två bolagens gemensamma historia.

Läs mera

01.11.2013 Rauanheimo och Karleby hamn tecknade rekordavtal med rysk ståljätte

Logistikföretaget och hamnoperatören Oy M. Rauanheimo Ab förlänger och utvidgar samarbetet med ryska ståljätten Severstal i Ryssland. Man har tecknat ett mångårigt rekordavtal om transport och hantering av järnmalm från Ryssland via hamnen i Karleby.

Läs mera


Utvalda artiklar från vår kundtidning

Rauanheimo utvidgade till Fredrikshamn

Verksamheten för Oy M. Rauanheimo Ab, som hör till Backman-Trummer-koncernen, har traditionellt koncentrerats till Karleby hamn. I början av året inleddes ett nytt skede i Rauanheimos historia, då bolaget inledde speditions- och stuveriverksamhet även i Fredrikshamn hamn.

Läs mera