Backman-Trummer Group

Rauanheimo

Rauanheimon perusteellinen asiantuntemus ahtauksesta, huolinnasta ja laivauksesta on syntynyt 130 vuoden kokemuksesta. Verkostomme muodostuu monipuolisesta kaupan ja teollisuuden asiakaskunnasta sekä laajasta kotimaisesta ja ulkomaisesta yhteistyöstä. Siten pystymme tarjoamaan kokonaisvaltaiset, kilpailukykyiset ja yksilölliset palveluratkaisut, joista asiakkaanamme saat ainutlaatuista lisäarvoa logistiikkaketjuusi.

Rauanheimo on tehokas linkki meri- ja maakuljetuksen välillä: tarjoamme tehokkaan yhteyden sataman ja tuotantolaitoksen välille ja tarvittaessa myös kuljetukset ovelle asti kaikkialla maailmassa.


Bisnode

Uutiset

4.3.2016 Työpaikkailmoitus

Haemme jämäkkää ja kokenutta Aluejohtajaa

Lue lisää

4.3.2016 Työpaikkailmoitus

Haemme Laivanselvittäjää laivausosaston tiimiimme

Lue lisää

29.2.2016 Oy M. Rauanheimo Ab laajentaa toimintaansa Helsingin Vuosaaren satamaan

Oy M. Rauanheimo Ab ja VR Transpoint ovat allekirjoittaneet sopimuksen uuden biotuotetehtaan vientilogistiikan kokonaisratkaisusta, jossa VR Transpoint vastaa junakuljetuksista satamaan ja Oy M. Rauanheimo Ab satamatoiminnoista.

Lue lisää

27.5.2015 Oy M. Rauanheimo Ab ja Kokkolan satama julkaisevat yhteisen historiikin

Oy M. Rauanheimo Ab, joka juhlisti 130-vuotispäiviään 2014, on yhdessä Kokkolan sataman kanssa, joka täyttää 190 vuotta 2015, julkaissut historiikin Ykspihlajan satamasta, sekä kahden yhtiön yhteisestä taipaleesta.

Lue lisää

1.11.2013 Rauanheimo ja Kokkolan Satama solminut ennätyssopimuksen venäläisen teräsalan jättiläisen kanssa

Logistiikkayritys ja satamaoperaattori Oy M. Rauanheimo Ab jatkaa ja laajentaa yhteistyötään venäläisen teräsalan jättiläisen Severstalin kanssa. Yritykset ovat solmineet monivuotisen, ennätyssuuren sopimuksen rautamalmin kuljettamisesta ja käsittelystä Venäjältä Kokkolan sataman kautta.

Lue lisää


Valikoituja artikkeleita asiakaslehdestämme

Rauanheimo laajensi Haminaan

Backman-Trummer-konserniin kuuluvan Oy M. Rauanheimo Ab:n toiminta on painottunut perinteisesti Kokkolan satamaan. Vuoden alussa Rauanheimon historiassa alkoi uusi vaihe, kun yhtiö otti vastatakseen myös Haminan sataman huolinta- ja ahtaustoiminnan.

Lue lisää

Finland has long recognized the opportunities provided by international trade and succeeded

Finland has long recognized the opportunities provided by international trade and succeeded in making use of them. Today, our exports represent nearly one half of our GNP, which is a substan- tially greater proportion than that of most comparable countries. We are, however, located a long way from the main flows of transport and logistics in Europe.

Lue lisää

Kokkolan rautapasutelastauksista uusi pitkäaikainen yhteistyösopimus

Yara Suomi Oy ja Backman- Trummerin tytäryhtiö Oy M. Rauanheimo Ab ovat sopineet rautapasutelastauksiin liittyvän yhteistyönsä jatkamisesta. Uusi sopimus on jatkoa aiemmalle kol- mivuotiselle sopimukselle. Se kä- sittää Yaran Siilinjärven tehtaalta pääasiassa Kiinaan toimitettavan rautapasutteen välivarastoinnin ja laivauksen Kokkolan satamassa aina vuoteen 2018.

Lue lisää

Tetra Chemicalsin Kokkolan tehtaan logistiikkatoiminnot Rauanheimolle

Tetra Chemicals Europe AB ja Backman-Trummerin Kokkolan tytäryhtiö Oy M. Rauanheimo Ab ovat solmineet yhteistyösopimuksen, jonka mukaan Rauanheimo vastaa jatkossa Tetra Chemicalsin kalsiumkloriditehtaan koko logistiikkaketjusta Kokkolassa.

Lue lisää