Backman-Trummer Group

Rauanheimo

Rauanheimon perusteellinen asiantuntemus ahtauksesta, huolinnasta ja laivauksesta on syntynyt 130 vuoden kokemuksesta. Verkostomme muodostuu monipuolisesta kaupan ja teollisuuden asiakaskunnasta sekä laajasta kotimaisesta ja ulkomaisesta yhteistyöstä. Siten pystymme tarjoamaan kokonaisvaltaiset, kilpailukykyiset ja yksilölliset palveluratkaisut, joista asiakkaanamme saat ainutlaatuista lisäarvoa logistiikkaketjuusi.

Rauanheimo on tehokas linkki meri- ja maakuljetuksen välillä: tarjoamme tehokkaan yhteyden sataman ja tuotantolaitoksen välille ja tarvittaessa myös kuljetukset ovelle asti kaikkialla maailmassa.


Bisnode

Uutiset

18.4.2017 Työpaikkailmoitus

Laajennamme toimintaamme Vuosaaren satamassa ja haemme tärkeisiin tehtäviin Tuotannonohjaajia ja Työkoneiden sekä materiaalikäsittelykoneen kuljettajia.

Lue lisää

1.3.2017 Henkilöstöuutisia

Timo Taavitsainen (43) on nimitetty 1.3.2017 alkaen projektijohtajaksi ja johtoryhmän jäseneksi.

Lue lisää

23.1.2017 Henkilöstöuutisia

Diplomi-insinööri, MBA, Heidi Wärn on palkattu Rauanheimolle 23.1.2017 alkaen.

Lue lisää

9.9.2016 Henkilöstöuutisia

Margarita Klimschin on palkattu transito-osastollemme liiketoiminnan kehityspäälliköksi.

Lue lisää

11.7.2016 Henkilöstöuutisia

Tuotantotalousinsinööri Niko Orpana (43) on nimitetty Rauanheimon aluejohtajaksi Etelä-Suomeen 24.11.2016 alkaen. Hän vastaa toiminnastamme Vuosaari-Hamina-Kotka alueella.

Lue lisää

9.5.2016 Henkilöstöuutisia

Saila Mäkikangas (34) on nimitetty laivanselvittäjäksi 9.5.2016 alkaen.

Lue lisää


Valikoituja artikkeleita asiakaslehdestämme

Rauanheimo laajensi Haminaan

Backman-Trummer-konserniin kuuluvan Oy M. Rauanheimo Ab:n toiminta on painottunut perinteisesti Kokkolan satamaan. Vuoden alussa Rauanheimon historiassa alkoi uusi vaihe, kun yhtiö otti vastatakseen myös Haminan sataman huolinta- ja ahtaustoiminnan.

Lue lisää

Finland has long recognized the opportunities provided by international trade and succeeded

Finland has long recognized the opportunities provided by international trade and succeeded in making use of them. Today, our exports represent nearly one half of our GNP, which is a substan- tially greater proportion than that of most comparable countries. We are, however, located a long way from the main flows of transport and logistics in Europe.

Lue lisää

Kokkolan rautapasutelastauksista uusi pitkäaikainen yhteistyösopimus

Yara Suomi Oy ja Backman- Trummerin tytäryhtiö Oy M. Rauanheimo Ab ovat sopineet rautapasutelastauksiin liittyvän yhteistyönsä jatkamisesta. Uusi sopimus on jatkoa aiemmalle kol- mivuotiselle sopimukselle. Se kä- sittää Yaran Siilinjärven tehtaalta pääasiassa Kiinaan toimitettavan rautapasutteen välivarastoinnin ja laivauksen Kokkolan satamassa aina vuoteen 2018.

Lue lisää

Tetra Chemicalsin Kokkolan tehtaan logistiikkatoiminnot Rauanheimolle

Tetra Chemicals Europe AB ja Backman-Trummerin Kokkolan tytäryhtiö Oy M. Rauanheimo Ab ovat solmineet yhteistyösopimuksen, jonka mukaan Rauanheimo vastaa jatkossa Tetra Chemicalsin kalsiumkloriditehtaan koko logistiikkaketjusta Kokkolassa.

Lue lisää