Backman-Trummer Group

Rauanheimo

Rauanheimon perusteellinen asiantuntemus ahtauksesta, huolinnasta ja laivauksesta on syntynyt 130 vuoden kokemuksesta. Verkostomme muodostuu monipuolisesta kaupan ja teollisuuden asiakaskunnasta sekä laajasta kotimaisesta ja ulkomaisesta yhteistyöstä. Siten pystymme tarjoamaan kokonaisvaltaiset, kilpailukykyiset ja yksilölliset palveluratkaisut, joista asiakkaanamme saat ainutlaatuista lisäarvoa logistiikkaketjuusi.

Rauanheimo on tehokas linkki meri- ja maakuljetuksen välillä: tarjoamme tehokkaan yhteyden sataman ja tuotantolaitoksen välille ja tarvittaessa myös kuljetukset ovelle asti kaikkialla maailmassa.


Bisnode

Uutiset

4.6.2018 Euro Mine Expo 2018

Rauanheimo osallistuu 12-14.6.2018 Euro Mine Expo messuille Skellefteåssa. Tule tapaamaan meitä osastollemme 224.

Lue lisää

4.5.2018 BreakBulk Europe 2018

Olemme osallistumassa BreakBulk Europe messuille. Tule tapaamaan meitä osastolle 1510.

Lue lisää

23.3.2018 Oy M. Rauanheimo Ab teki suurkaupat HaminaKotkan Satamissa

Oy M. Rauanheimo Ab on ostanut Stevecon bulk-liiketoiminnan ja –terminaalit Kotkassa. Liikkeen luovutus tapahtuu perjantaina 23.3.2018.

Lue lisää

2.3.2018 Työpaikkailmoitus

Toimintamme kasvaessa voimakkaasti haemme energistä ja vastuuntuntoista Huolintapäällikköä

Lue lisää

19.1.2018 Henkilöstöuutisia

Stefan Brännkärr on 1.1.2018 alkaen nimitetty laatu- ja työsuojelu- päälliköksi sekä johtoryhmän jäseneksi Olav Hansénin siirtyessä eläkkeelle kesäkuussa 2018. He työskentelevät rinnakkain, kunnes Olav jää eläkkeelle. Olav toimii 1.1.2018 alkaen Advisor -tehtävässä.

Lue lisää

19.1.2018 Henkilöuutisia

Tommi Sievers on nimitetty myyntipäälliköksi Etelä-Suomeen 1.2.2018 alkaen.

Lue lisää


Valikoituja artikkeleita asiakaslehdestämme

Rauanheimo laajensi Haminaan

Backman-Trummer-konserniin kuuluvan Oy M. Rauanheimo Ab:n toiminta on painottunut perinteisesti Kokkolan satamaan. Vuoden alussa Rauanheimon historiassa alkoi uusi vaihe, kun yhtiö otti vastatakseen myös Haminan sataman huolinta- ja ahtaustoiminnan.

Lue lisää

Finland has long recognized the opportunities provided by international trade and succeeded

Finland has long recognized the opportunities provided by international trade and succeeded in making use of them. Today, our exports represent nearly one half of our GNP, which is a substan- tially greater proportion than that of most comparable countries. We are, however, located a long way from the main flows of transport and logistics in Europe.

Lue lisää

Kokkolan rautapasutelastauksista uusi pitkäaikainen yhteistyösopimus

Yara Suomi Oy ja Backman- Trummerin tytäryhtiö Oy M. Rauanheimo Ab ovat sopineet rautapasutelastauksiin liittyvän yhteistyönsä jatkamisesta. Uusi sopimus on jatkoa aiemmalle kol- mivuotiselle sopimukselle. Se kä- sittää Yaran Siilinjärven tehtaalta pääasiassa Kiinaan toimitettavan rautapasutteen välivarastoinnin ja laivauksen Kokkolan satamassa aina vuoteen 2018.

Lue lisää